MCT- 13 de maig de 2024

Les lligues intermunicipals d’esport organitzades per la Mancomuniat Camp de Túria han celebrat a Bétera i Riba-roja de Túria, amfitrions enguany, els esdeveniments finals de les lligues de Futbol 8 querubí i Tennis.

El poliesportiu de Bétera va acollir les finals de la lliga intermunicipal de Futbol 8 querubí. Una lliga finançada íntegrament per la Mancomunitat Camp de Túria i organitzada per l’ens supramunicipal amb l’ajuda dels equips participants i dels ajuntaments. En l’esdeveniment es van donar cita 10 equips de la comarca: SA Benaixeve CF, CF Marines, UD Bétera, Llíria UD, FBAC Benaguasil, Vilamarxant CF, FC Benaguasil, Atlètic Vallbonenese i els equips A i B del Racing Riba-roja. En total més de 150 xiquets i xiquetes que van gaudir d’un matí d’esport en les quals se’ls va fer lliurament d’un diploma, una medalla i una tovallola a tots i totes. A més als equips se’ls lliure una copa i material esportiu (pilotes, cons, petos i xarxes) agraint la seua participació. També l’ajuntament de Bétera va repartir taronges i iogurts líquids gràcies a les empreses Habite Holstein ramaderia i Taronges del Carmen.

A l’acte va acudir l’alcaldessa de Bétera Elia Verdevío que va destacar la labor que es realitza des de la Mancomunitat per a fomentar l’esport comarcal. Elia va estar acompanyada per una representació de la corporació municipal, María Benimeli, Mónica Martín, José Vicente Gravette, Marisa Martínez i Adrián Cámara, a més del gestor esportiu de l’Ajuntament de Bétera Roberto Riera.

El poliesportiu de Riba-roja de Túria va acollir la Lliga Intermunipal de Tennis de la Mancomuniat Camp de Túria “Escoles amigues”. Una lliga organitzada gràcies a la subvenció dels XLII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en edat escolar, una iniciativa de la vicepresidència primera i conselleria de Cultura i Esport. En l’esdeveniment van participar 5 de les 10 escoles de tennis de la lliga: L’Eliana, Riba-roja de Túria, Paiporta, Alaquàs i Xest. Més de 50 xiquets i xiquetes de 6 a 16 anys que van participar en els jocs que van proposar els seus entrenadors i que van rebre una medalla, un diploma i una tovallola per part de la Mancomunitat per a agrair la seua participació. A cada equip també se li lliurà una copa i material esportiu. A l’acte va acudir el regidor d’esports de Riba-roja de Túria Rafa Gómez que va destacar el paper de l’esport per a fomentar l’esperit de comarca. Per a finalitzar l’acte l’ajuntament de Riba-roja va convidar a gelat a tots els i les participants.

Del 31 de maig a l’1 de juny l’Eliana serà l’amfitrió de les finals de la lliga Intermunicipal de Futbol Sala, que es realitzaran en el pavelló municipal, amb 19 equips participants.