El PACTE Camp de Túria dinamitza l’associacionisme

Reunió entre el projecte PACTE Camp de Túria i Comerç Actiu per a impulsar l’ocupabilitat i el comerç local. Este projecte està finançat per GVA-LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social. Hi participen els sindicats UGT-PV i CCOO-PV, així com la CEV (Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana).

Els tècnics del projecte PACTE Camp de Túria, enfocat en la millora de l’ocupabilitat, han mantingut una reunió amb Comerç Actiu, la marca que agrupa les 12 associacions de comerç dels municipis de la comarca Camp de Túria. A la reunió de treball va assistir Amparo Navarro, presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, qui va aprofitar l’ocasió per a reafirmar el suport i el compromís de l’entitat a treballar colze a colze amb el comerç local.

L’objectiu de la reunió va ser conéixer de primera mà les necessitats del sector comercial de la comarca, així com preparar les pròximes accions de màrqueting que es duran a terme gràcies a les subvencions rebudes per la Generalitat i AFIC. Durant la sessió, es van proposar diverses accions de difusió i es va organitzar el treball conjunt entre els tècnics del projecte PACTE i les associacions de Comerç Actiu.

A més, es van establir els canals de comunicació i la periodicitat amb què es mantindran estes trobades, garantint una col·laboració constant i efectiva entre ambdues parts per a enfortir el comerç local i millorar l’ocupabilitat en Camp de Túria.

La marca ‘Comerç Actiu’ va nàixer gràcies al treball conjunt i col·laboratiu de les associacions de comerciants de la comarca Camp de Túria junt amb el personal tècnic de la Mancomunitat. Durant mesos es va treballar en la necessitat de crear una marca que unira tot el comerç local de la comarca.

Les associacions que participen en ‘Comerç Actiu’ són l’associació de comerciants de Bétera, l’associació d’Empresaris de Benaguasil, l’associació de Comerç i Empresa de Benissanó, l’associació de comerciants de Casinos, l’associació de comerç, restauració i serveis de l’Eliana, la Federació de Comerç de Llíria, l’associació de comerciantes de Marines, l’associació de comerç i professionals de Riba-roja de Túria, l’associació de comerciants i empresaris de Nàquera, l’associació de comerços i empreses de Serra i l’associació d’artesans de Serra, l’associació de comerços i empreses d’Olocau i l’associació de comerciants, professionals i autònoms de Sant Antoni de Benagéber.