
La Mancomunitat Camp de Túria, a través de l’àrea de Turisme, ha elaborat un receptari tradicional de sabors de la comarca. En les més de 140 pàgines es poden trobar més d’una trentena de receptes i productes típics de la comarca.
El propòsit del receptari no és només presentar receptes, sinó reviure i preservar una tradició gastronòmica que definix a Camp de Túria. “Volem que les noves generacions i els qui ens visiten, coneguen, valoren i s’enamoren de la nostra cultura culinària”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Amparo Navarro.
A més, amb esta publicació que està disponible de manera digital i gratuïta a través d’este enllaç disponible en la pàgina web, es busca que els establiments locals incorporen estes delícies en les seues cartes, promovent el consum de productes locals i reafirmant a Camp de Túria com un destí gastronòmic per excel·lència.
Este receptari naix del treball durant molts mesos dins del Pla de Dinamització Turística de la Mancomunitat Camp de Túria. L’objectiu és poder editar-lo en format paper posteriorment i poder fer una presentació oficial.
Els municipis de Benissanó, Bétera, Casinos, l’Eliana, Gátova, Llíria, Loriguilla, Marines, Nàquera, Olocau, La Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria, San Antonio de Benagéber, Serra i Vilamarxant contribuïxen a través de la seua història i tradició a formar un mosaic gastronòmic sense igual.
0 Comments